Vijfde Divertimento Kamermuziekkamp - 2018

Met de mooie herinneringen van de afgelopen zomer op La Vie Tara nog vers in het geheugen denkt Stichting Divertimento alweer na over haar vijfde zomerkamp. Het lijkt nog vroeg maar gezien de voorbereidingen voor Stichting Divertimento en het plannen van jullie eigen vakanties vinden wij het een goed idee om deze week nu al vast te leggen.  Het kamp valt in de eerste week van de zomervakantie 2018, van 21 t/m 28 juli. De opzet lijkt op vorige jaren, maar nu met veel meer ruimte voor individuele lessen en eigen kamermuziekensembles.

Inschrijving voor vaste Divertimentoleden is al begonnen, vanaf 1 mei 2017 kunnen ook leden die niet in Divertimento zitten inschrijven.

HELAAS DIT KAMP IS VOL, MAIL ONS ALS JE OP DE RESERVELIJST WIL.

Meer informatie is te vinden in onze digi-flyer:

Vijfde Divertimento Kamermuziekkamp Zomer 21 juli tot 28 juli 2018 digi-flyer (1) (4).pdf

Ook in 2018 zal het Divertimento Kamermuziekkamp plaatsvinden op La Vie Tara te Lalouvesc in Zuid-Frankrijk. Meer info over het verblijf: www.lavietara.nl