Stichting Divertimento

Eenmalige donaties:

·         Ja, ik wil Divertimento eenmalig ondersteunen voor een specifiek project.
·         Ja, ik doe mee aan de ludieke actie en krijg voor mijn eenmalige donatie een bijpassend cadeau of ik koop één of meerdere sponsorartikelen (voor cadeaus die door de brievenbus passen is de levering binnen drie werkdagen grotere cadeausop afspraak)
·         Alle unieke donatie-acties komen geheel ten goede aan onze activiteiten zoals, repetitieweekenden, groepsrepetities, zomertournee, bladmuziek en verlaging van de contributie zodat meespelen in Divertimento voor iedereen mogelijk is.

Daarnaast kunt u bij de orkestleden zelf mooie ansicktkaarten bestellen. Deze kaarten zijn ontworpen door Divertimentoleden en ouders.