Agenda en tickets 2017:

Zaterdag 17 juni 2017 - 14.30 uur - Kennemerduin Heemstede

Een prachtig concert waar de Jong Divertimento leden solo's van oude Meesters zullen vertolken.

Zondag 18 juni 2017 - 15.00 uur - Gebouw Zang en Vriendschap Haarlem

Kaarten 10,- met de Divertimento kortingscode 6,- online verkrijgbaar middels deze link.

Vrijdag 10 november 2017 - 20.00 uur - Luthersekerk Haarlem

Concert door het Strijkorkest Divertimento voor volwassenen, op het programma staan de Holbegsuite van Grieg en het concert voor 2 altviolen van Telemann en het concert voor viool en cello van Vivaldi. De solisten zijn de orkestleden zelf.

Kaarten 10,- met de Divertimento kortingscode 7,- online verkrijgbaar middels deze link.

Woensdag 15 november 2017 - 20.00 uur - Verzorgingshuis de Rijp Haarlem

De vier elementen van Jong Divertimento. De composities van de vier winnaars van de compositiewedstrijd worden op dit concert uitgevoerd.

Zondag 19 november 2017 - 15.00 uur - Gebouw Zang en Vriendschap Haarlem

Kaarten € 10,- verkrijgbaar middels deze link

Zaterdag 9 december 2017 - 19.30 uur - Philharmonie Haarlem

Het is inmiddels een traditiegeworden dat het Divertimento Jeugdstrijkorkest in het voorprogramma van het KJO speelt.

Kaarten tzt verkrijkgbaar middels deze link

Zaterdag 16 december 2017 - 20.00 uur - Groenmarktkerk Haarlem

Traditiegetrouw geeft Stichting Divertimento met Jong Divertimento en het Divertimento Jeugdstrijkorkest een groot kerstconcert, dit keer met de fantastische groep "Busquito's" uiteraard ontbreken kerstliederen niet!

Zondag 17 december - 15.00 uur - Stompetoren Spaarndam

Kerstconcert met werken van Bartok, Monti en jazz/ kerstmuziek i.s.m. de fantastische groep "Busquito's".

Kaarten zie...

Agenda en tickets 2018:

Zaterdag 24 maart 2018 - 14.30 uur - Reinaldahuis Haarlem

Het dubbelspel, concert door het Divertimento Jeugdstrijkorkest met een uniek stuk van Haydn voor twee Strijkorkesten.

Zondag 25 maart 2018 - 15.00 uur - Groenmarktkerk Haarlem

Zaterdag 30 juni 2018 - 20.00 uur - Luthersekerk Haarlem

Divertimento Kamermuziekconcert. Een voorproefje op de concerten tijdens het Vijfde Divertimento Kamermuziekkamp te Zuid-Frankrijk.

Kaarten 10 euro middels deze link, opbrengst t.b.v. het zomerkamp