Uitleg tarieven*:

Normaal tarief, zolang er plaatsen beschikbaar zijn is inschrijven voor losse projecten het hele seizoen door maar voor aanvang van het betreffende project mogelijk.

Combinatiekorting houdt in dat bij het afnemen van twee of meer projecten per gezin €25,- per project in mindering gebracht mag worden.

De VDK-actie wordt opgezet om Divertimentoprojecten voor u en Stichting Divertimento in het algemeen mogelijk te maken. Hoe hoger het opgehaalde bedrag hoe meer we kunnen investeren in toekomstige projecten. Om ouders en leden voor hun inzet en hulp te belonen krijgen leden die vier donateurs verzorgen voor de grote Divertimento-actie op voordekunst in de maanden september t/m november 2018 een VDK-korting van €50,-. Van deze vier verschillende donateurs mag maar één donatie uit het eigen gezin van de deelnemer afkomstig zijn en leden die aangeven deel te nemen aan VDK zijn verplicht om voor minimaal één donateur te zorgen. Bij acht of meer donateurs wordt de korting €100,- Deze korting krijgt u na de actie op uw rekening gestort. VDK-korting is alleen mogelijk bij combinatieprojecten en bij inschrijving voor 15 augustus 2018 (zie tarievenschema).

Opzeggen en annuleren*:

Aanmeldingen voor losse reguliere projecten kunt u tot een maand voor aanvang van het project annuleren. Wij brengen hiervoor €25,- administratiekosten in rekening.

Aanmeldingen voor de losse kampen zoals het Zomerkamp 2018 en de Divertimento Muziekweek 2019 kunt u tot twee maanden voor aanvang annuleren. Wij brengen hiervoor €100,- administratiekosten in rekening.

Aanmeldingen voor de Jubileumreis naar Trier is annuleren tot 1 december 2018 mogelijk. Wij brengen hiervoor €100,- administratiekosten in rekening. Annuleren na 1 december 2018 is alleen mogelijk via een zelf afgesloten annuleringsverzekering, dit kan bij de reisorganisatie MCT.

Let op: Bij het afnemen van pluspakketten met hoge korting is bij annuleren contributieteruggave helaas niet mogelijk, dit geldt ook bij betaling via automatische incasso.

Bij het vervallen van projecten, kampen en concertreizen zal Stichting Divertimento voor een vervanging zorgen ofwel financieel ofwel in de vorm van een gelijksoortig project.Inschrijven projecten Stichting Divertimento seizoen 2018-2019:

Wat leuk dat u interesse heeft in de projecten van Stichting Divertimento. Aanmelden voor één van deze projecten of een heel sezioen Divertimento kan via onderstaand inschrijfformulier.

Klik hier om het formulier in te kunnen vullen. Powered by Yourhosting