Ja, ik word vriend van Stichting Divertimento

*Ja, ik draag kamermuziek een warm hart toe!

*Door mijn donatie geef ik jonge Haarlemse talentvolle strijkers de gelegenheid om op hoog niveau te musiceren, zowel in strijkorkest als in kamermuziek vorm.

*Als dank voor uw donatie krijg u regelmatige vrijkaarten voor onze concerten en wordt u middels een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van onze activiteiten.

Ja, ik word nu direct vriend van Stichting Divertimento

Stichting Divertimento is in het leven geroepen om alle jeugdige strijkers uit Haarlem en omstreken de kans te geven om op hoog niveau te leren samenspelen. Door de structurele steun van donateurs kan Divertimento o.a. repetitieweekenden, concerten, masterclasses en tournees realiseren. Donateur worden kan al vanaf 20 euro per jaar. Als donateur blijft u op de hoogte van alle projecten en concerten door Divertimento, daarnaast bieden wij regelmatig vrijkaarten aan. Wordt u donateur dan ontvangt u onze Lustrum-CD gratis.

Daarnaast zijn wij ook afhankelijk van geldinzamelacties, fondsen en sponsoren. Hieronder vindt u drie mogelijkheden om Stichting Divertimento te ondersteunen.

Bij voorbaat hartelijk dank!

De activiteiten van Stichting Divertimento worden mede ondersteund door: Het Haarlemsche Muziekfonds, De Ruigrokstichting, Cultuurstimuleringsfonds gemeente Haarlem, Algemeen NUT fonds, Rabobank Haarlem, Anjercollecte, VoorDeKunst, E.F.A. van Tongeren - Vioolbouw, L.I.A.G., Kennemerpianostemmer, Boekhandel Gillissen, La Vie Tara, Andriessen piano's en vleugels en Trees Konijn Bouwkundige.